onsdag 27 augusti 2014

Besök hos barnmorskan och korv till bebisen

Först och främst: tack gode Gud för mataffärer som öppnar klockan 7 på morgonen! Speciellt när den gravida mamman i familjen inte orkar släpa med sig barnen på affären och pappan i familjen befinner sig i Luleå i några dagar. Så idag när han var tillbaka där han hör hemma så åkte han och lillebror och handlade tidigt. Lillebror kom hem stolt som en tupp med ett paket grillkorvar i handen: present till bebisen minsann! <3

Efter lämningen på skolan av Inez åkte vi till barnmorskan för koll. En månad sedan sist och jag hade gått upp 2 kg, hade jättebra värden, bra starka hjärtljud hos bebisen och en mage som ligger precis under normalkurvan. Fascineras av hur barnmorskan genom att känna på magen kan veta var bebisen har sina kroppsdelar och hur den ligger! Idag kände hon hur bebisen låg med ryggen till höger och med huvudet neråt, och att hon hade en liten hand mot sitt ansikte som hon drog undan. Jag blir alldeles vimmelkantig av kärlek när jag hör sånt! "En liten hand vid ansiktet", hur sött låter inte det? :-)

Nästa besök är om tre veckor och efter det blir det med ännu jämnare mellanrum. Små men ack så viktiga milstolpar.

Vecka 33 nu och enligt mina appar är det 54 dagar till beräknat förlossningsdatum. Men är hon lika tidig som Inez är det bara 47 dagar kvar!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar